Loopbaanbegeleiding

Loopbaan-
begeleiding

Het is goed om af en toe stil te staan bij uw loopbaan, want de veranderende arbeidsmarkt en maatschappij vraagt veel van werkgevers en werknemers. Denk bijvoorbeeld aan: automatisering, veranderende werkprocessen, reorganisaties, verhoging pensioengerechtigde leeftijd, robotisering, levenservaringen, veranderingen in persoonlijke omstandigheden.

Hebt u nog werkplezier?
Veranderingen hebben invloed op hoe we het werk beleven en of we er nog plezier in hebben. Misschien haalt u niet meer dezelfde voldoening als voorheen uit uw werk. Of worden uw talenten en competenties onvoldoende benut. Hoe dan ook: u bent toe aan een verandering, maar u weet niet hoe dat vorm kan krijgen.

Keuzes maken
Ik kan u helpen bij het maken van keuzes en het helder krijgen van de stappen die u kunt zetten om wel weer werkplezier te ervaren. Dat doen we met gesprekken, opdrachten en/of testen om te komen tot een realistische vertaalslag naar de arbeidsmarkt. In het traject krijgt u (weer) de regie over uw loopbaan, wordt duidelijk waar kansen en mogelijkheden zijn, en – niet te vergeten – weet u hoe en waar er weer werkplezier is te vinden.