Outplacement

Zoeken naar een nieuw baan valt niet mee. Zeker als je het zonder hulp moet doen. Daarom levert de samenwerking met mij veel op. Ik kan gebruik maken van een groot netwerk, waardoor er vaak meer mogelijk is dan vooraf gedacht. Met het bewust werken aan het helder krijgen van uw wensen en ambities en aandacht voor uw sollicitatievaardigheden, vergroten we samen de kans van slagen op het vinden van de baan die echt bij u past. 

Mogelijkheden en kansen
Outplacement gaat om het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kansen. De terugkeer naar het werk dat voorheen werd gedaan behoort niet meer tot de mogelijkheden en er moet een nieuwe werkomgeving worden gezocht. Als consulent help ik daar graag bij, want ik gun mensen een werkplek die bij hen past en waar ze met plezier naartoe gaan.

Passende plek vinden
In samenwerking met u zet me in om binnen de regionale arbeidsmarkt een passende plek voor u te vinden en te krijgen. Uw kwaliteiten en ambities zijn hiervoor de basis. Die gaan we daarom verkennen en inventariseren. Vanuit de intensieve persoonlijke begeleiding stellen we samen een plan van aanpak op. Daarnaast geef ik advies en reik ik praktische handvatten aan, zodat voor u de kans van slagen zo groot mogelijk wordt. 

Zelfstandigheid vergroten
Werken aan persoonlijke vaardigheden en zelfredzaamheid horen er ook bij. Bijvoorbeeld door de vaardigheden die voor het solliciteren nodig zijn te versterken. Dat geeft u zelfvertrouwen om het gesprek over een nieuwe baan aan te gaan met een potentiële werkgever.